Skattetabell 2023 för Kungsbacka i Hallands län

Letar du efter skattetabell för 2023 för Kungsbacka i Hallands län? Vi hjälper dig att hitta skattetabell för din församling i Kungsbacka.

Fjärås-förlanda församling

Skattetabell 2023 för Fjärås-förlanda församling, som är en av församlingarna i kommunen Kungsbacka. Med Kungsbacka avses Kungsbacka i Hallands län.


Frillesås församling

Skattetabell 2023 för Frillesås församling, som är en av församlingarna i kommunen Kungsbacka. Med Kungsbacka avses Kungsbacka i Hallands län.


Gällinge församling

Skattetabell 2023 för Gällinge församling, som är en av församlingarna i kommunen Kungsbacka. Med Kungsbacka avses Kungsbacka i Hallands län.


Idala församling

Skattetabell 2023 för Idala församling, som är en av församlingarna i kommunen Kungsbacka. Med Kungsbacka avses Kungsbacka i Hallands län.


Kullaviks församling

Skattetabell 2023 för Kullaviks församling, som är en av församlingarna i kommunen Kungsbacka. Med Kungsbacka avses Kungsbacka i Hallands län.


Kungsbacka-hanhals församling

Skattetabell 2023 för Kungsbacka-hanhals församling, som är en av församlingarna i kommunen Kungsbacka. Med Kungsbacka avses Kungsbacka i Hallands län.


Landa församling

Skattetabell 2023 för Landa församling, som är en av församlingarna i kommunen Kungsbacka. Med Kungsbacka avses Kungsbacka i Hallands län.


Onsala församling

Skattetabell 2023 för Onsala församling, som är en av församlingarna i kommunen Kungsbacka. Med Kungsbacka avses Kungsbacka i Hallands län.


Släps församling

Skattetabell 2023 för Släps församling, som är en av församlingarna i kommunen Kungsbacka. Med Kungsbacka avses Kungsbacka i Hallands län.


Tölö församling

Skattetabell 2023 för Tölö församling, som är en av församlingarna i kommunen Kungsbacka. Med Kungsbacka avses Kungsbacka i Hallands län.


Vallda församling

Skattetabell 2023 för Vallda församling, som är en av församlingarna i kommunen Kungsbacka. Med Kungsbacka avses Kungsbacka i Hallands län.


Älvsåkers församling

Skattetabell 2023 för Älvsåkers församling, som är en av församlingarna i kommunen Kungsbacka. Med Kungsbacka avses Kungsbacka i Hallands län.


Ölmevalla församling

Skattetabell 2023 för Ölmevalla församling, som är en av församlingarna i kommunen Kungsbacka. Med Kungsbacka avses Kungsbacka i Hallands län.